PLEASE NOTE : These are the Community Forums (user-to-user), the Hauppauge team try to assist as time allows. Please use the email or telephone support if necessary as their tickets have priority!


+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    20

    Default Re: Picture-in-Picture no longer working.

    First of all, thank you for all your help so far.

    Quote Originally Posted by Mr X View Post
    can you try overwriting with this Settings.xml - it may not help but it might.
    I wasn't able to overwrite the file (it was locked by one of WinTV's services) but for some reasoin PiP started working again.

    I switched to TV Mode (full screen) and tried PiP and it worked. After that, it also worked in all other window modes...

    If I look at the Settings.xml file, nothing has changed at all so apparently whatever the problem was, it was not in the Settings.xml...

  2. #12
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3,508

    Default Re: Picture-in-Picture no longer working.

    I think it must have been related to that previous attempt at opening PIP with Always on Top enabled - I see this bug here. We'll fix that.

    Glad it's working for you.
    Click here to see how to capture the right logs files for your problem for WinTV v7. You MUST attach logs files for us to effectively help you.

    http://www.hauppauge.co.uk/forum/showthread.php?22310

    This forum is User -> User support only. It is a supplement to Phone/E-mail Support. This forum is not monitored by Hauppauge Technical Support. If you require official Technical Support / Customer Service / Pre-Sales please CALL on 020 3405 1717 (UK) or if you are not located in the UK contact numbers are here:

    http://www.hauppauge.co.uk/site/contact/contact_us.html or e-mail: http://www.hauppauge.co.uk/site/supp...upcontact.html

    Keep up to date with Hauppauge news online

  3. #13
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2

    Default Re: Picture-in-Picture no longer working.

    I have just reinstalled wintv today but find the PIP not working, i have downloaded the settings.xml but still no PIP

Similar Threads

  1. Picture-in-Picture
    By Antipro in forum WinTV v7 / 7.2
    Replies: 2
    Last Post: 21-12-2012, 10:46 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 05-02-2012, 11:36 AM
  3. No Picture At All
    By Wickerman in forum HD-PVR 1 / Colossus
    Replies: 9
    Last Post: 29-07-2010, 07:58 PM
  4. No signal/picture on tv
    By mat165 in forum HD-PVR 1 / Colossus
    Replies: 0
    Last Post: 24-07-2010, 05:30 PM
  5. no picture
    By Grayfox in forum Fixed / FAQ
    Replies: 7
    Last Post: 28-03-2010, 09:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts